
İran muhabirine tatbikatın bugünkü operasyonları hakkında açıklama yapan Amiral Restegari, bugün farazi düşman güçleri İran limanlarına ve kıyılarına karşı taarruza geçeceğiin, İran birlikleri ise saldıran güçlere karşılık vereceğini belirtti.
Amiral Restegari, bugün ayrıca düşman gemilerinin özel birliklerin operasyonu ve helikopterlerin desteği ile ele geçirileceğini kaydetti.
Balıkadamları birliğinin düşman birliklerine karşı operasyon düzenlemesini, tatbikatın bir başka aşaması olduğunu belirten Amiral Restegari, bugün ayrıca düşman gemilerine karşı topçu birliklerinin ateşi gerçekleşeceğini vurguladı.
Amiral Restegari, taktik aşaması olan bugünkü operasyonların gece yarısına kadar süreceğini ifade etti.
