
Yemen’de yapılan saldırının al-Jawf bölgesinde Yemen Hizbullahi Hareketi’nin kontrolündeki bir bölgede bulunan okula yapıldığı bildirildi.
Yemen Hizbullahi Hareketi mensubu 7 kişi intihar saldırısında şehid edildi. Press TV’nin verdiği habere göre bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda 7 Yemen Hizbullahi Hareketi mensubu kişi şehid oldu. Aynı saldırıda yoldan geçen 5 kişi daha şehid oldu. Ölen sivillerin arasında bir kadın ve üç çocuğun olduğu bildirildi.
Saldırının al-Jawf bölgesinde yapıldığı bildirildi. Olayla ilgili ayrıntılı bilgilere henüz ulaşılamadı.
Yemen Hizbullahi Hareketi sözcüsü saldırıdan dolayı henüz hiç kimseyi suçlayamayacaklarını ancak Büyük Şeytan Amerika ve korsan İsrail’in suçlu olduğunu bildirdi.
